Kattungar

Idag känns det i mina ben att jag inte har kört styrketräning på ett tag. Men skönt att vara igång igen! På schemat idag står det en raskpromenad i spåret 5km. Sen lite fixande här hemma, konstig så fixar man varje dag och har alltid något at göra =)
Senare ikväll skall jag och Linn iväg till min kompis, hon föder upp sphynxar.
Hennes kisse fick en kull för ca två veckor sedan, dom vi skall och besöka ikväll. Men blir lika förälskad varje gång i de små skrynglorna som kryper runt och piper. Men vi har tre härliga grabbar, och inte plats just nu för en skryngla till. Men vi får se vad framtiden visar! =P

Om ni vill se de små söta kattungarna så kan ni gå in på Maria´s hemsida


http://vintermanen.sphynx.dinstudio.se/

Och klicka vidare på aktuellkull

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tvättning och träning

Står på schemat idag!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Män som hatar kvinnor

Igår så var vi iväg och handlade, fyllde på kylen och frysen. Tycker det är lite skönt faktist att åka bort för då måste man tömma kylen. Sedan fylla på med massa nytt och färskt =)
Vi bara slappade och tog det lugnt igår, kvällens film blev män som hatar kvinnor. Till filmen åt vi rostbiff i ugn och pommes med B-sås. Sen vaniljglass med bär!

Filmen var väldigt!!! I 2,5 timme satt vi blixt stilla och var verkligen fångad! Så otroligt bra skådespelare!
Michael och Noomi är som gjorda för sina roller. Längtar tills den andra filmen släpps nu så jag kan se den!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varför så kallt i Sverige!? =)

Borta bra men hemma är bäst.! Det ordspråket stämmer verkligen inte denna gång. Borta bäst, hemma bra! vill jag uttrycka mig istället. I alla fall för stunden

Igår när jag vaknade upp nere i min säng på Mallcora så hade jag inget lust att gå upp, packa ihop allting. Ville bara gå ut och lägga mig vid poolen än en dag och bara njuta. Slippa tänka på tid, och vilken lunch,kvällsmat som skall börja lagas eller förberedas,

Tack min underbara älskling för den otroligt fina vecka vi har haft tillsammans. Har verkligen laddat upp batterierna inför hösten. Vi kunde inte ha valt ett bättre resmål för just den här resan. Vi fick verkligen allt vi ville ha!
Vi hade tur i oturen med matförgiftningen, att den bara stannade en dag och inte hela resan =). Har varit och besökt Drakgrottorna och ätit massa god mat

Igår eftermiddag när vi klev av bussen i Palma får att gå in på flygplatsen så var den 38grader! När vi tre timmar senare kliver av planet i Norrköping möts vi av hellregn. och 16 grader. Då var det inte roligt längre =(

Nu är det bara att återvända till vardagen, idag gör jag det med tunga steg. Kommer nog kännas lättare imorgon =)



Drakgrottorna


Mitt hem sen senaste veckan =)


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mallocra here we come!

Idag åker vi, eller rättare sagt ikväll. Vädret nu är 30 grader och sol, så skall det vara hela helgen!

Bara sola bada och ro om varandra =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Övningskört till drömboendet!

Igår kväll var jag och Linn åter ute och tog en sväng. Blev förbi Biltema då lite små saker skulle inhandlas, vidare till plantagen för att köpa krukor. Trevligt när det är rea och allt! Sen tog vi en sväng ut i ett området som heter Ekängen ligger ca 15 min fram Linköping. Och oj vilket ställe, vilka hus, miljö. Jag tror jag vet precis vart jag vill flytta den dagen vi skall börja planera familj. Kan man ge sina barn en bättre uppväxt kändes det som igår. Och Linn höll med mig =)

Vi åkte nog runt minst i 40 min där ute och svängde i på väg efter väg, Såg allt från lökvägen, jordgubbsvägen, hallonvägen. Så sommrigt! Men inget hus förrän vi båda har jobb. Tur att älskligen blir klar nästa sommar =)

När jag kom hem hade min underbaring beställt hem pizza, så jag värmde bara min. Gud så gott att frossa ibland!
Vi kollade klart på filmen som vi hade börjat kolla på kvällen innan. Benjamin Buttons underbara liv.
Vilken jättefin och bra film!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

SEMESTER

JA nu är det inte längre, 4 veckor, 7dagar eller några timmar kvar. Idag är min första dag på semestern! Känns så himla skönt, vila och bara göra det jag vill göra. Samla nya krafter så jag orkar ta mig igenom den mörka hösten som är framför oss.

Längtar så att få komma iväg med älsklingen, men visst blir man lite oroad när det är på nyheterna om att det bara att sprängts nya bomber i Palma. Tur skall vi ju inte dit, men oron finns där ändå!

Idag blir det att växla lite pengar, och börja små packa lite. Både till mig och missarna =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Städning, bio +gott sällskap

Igår började med en toppen god frukost och kollade sedan på min morgon serie. Tittar bara på den när jag är ledig. Vet inte vad det är som har fått mig att fastna för just den här serien. Våra bästa år. Den har hållit på sen 60-talet i USA. =)


Efter detta kära program som blev det som sagt städning, dammtorka, dammsuga, torka golven. Så underbart att ha det helt rent och fint! Det doftade Ajax i hela lägenheten.

Fick även ta mig en snabb cykeltur ut på Tornby för att handla en säck med kattmat, katterna stod utan mat. Och leveransen från foderbilen trodde jag skulle ha kommit igår. Men den kom idag istället! Köpte även mig en scarf och nya solglasögon nu till semster.

Precis innan vi skulle ge oss iväg över till Jocke & Linn. Så ringde det på dörren, utanför stod en rätt ung kille. Han visade upp ett kort och berättade att han var dammsugarförsäljare! Trodde inte sådana fanns kvar idag?! Han frågade hur ofta vi städade, fick våttorka m.m. Sen frågade han också om han fick göra en demonstration på Electrolux nya dammsugare. Men det hade vi inte tid med. Han gick väldigt frivilligt ut och tackade för sig =o).


Vi tog en cykeltur ner på stan, vi skulle gå och se "Sommaren med Göran". Nu i efterhand så var det en jättebra film, jag
skrattade nästan hela tiden

.


Så mitt betyg

Sedan cyklade vci hem och satte oss på Jocke och Linns ute plats och drack lite vin och pratade, skrattade. Kl var 01 när vi gick hem! Stackars min älskling som skall upp kl 06.


Idag blir det lite lugnt på förmmiddag, ikväll blir det ut och övningsköra lite. Innna våran Road Trip till Oskarshamn =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Underbara söndag

Underbart med ledig helg! Har bara gjort roliga saker. I morse hade jag och älsklingen en behövlig sovmorgon, vaknade till att Ozzy staplade upp i sängen och nafsade mig i näsan. Upp ur sängen och tog en dusch så jag verkligen vaknade till. Ut i tvättstugan och fyllde två maskiner. Sen gick vi ut och gick en powerwalk. Så himla skönt, var ute i 40 min och traskade!

Tvätten var precis klar när vi kom tillbaka, hängde den och se la jag mig i soffan en stund och sappade runt lite. Inte så mycket att titta på en söndag. Bara en massa repriser.

Vi var ner på hemköp och handlade lite, behöver ju inte stor handla. Vi åker ju SNART!! =P Ikväll skall vi äta hemmagjord pizza och äta naturgodis, soda vatten och titta på film och mysa! En perfekt söndag! I alla fall när jag har en sådan underbar sambo! <3









Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()