Vill ha!

Tror jag skall lägga pengarna på en sådan här vid nästa lön. Har kickat på dom så länge!





Shakti : spikmatta Grön
De 6000 akupressurpiggarna gör Shakti spikmatta till ett mycket effektivt verktyg för att lösa spänningar och ge djupavslappning.

Shakti frisätter stora mängder endorfiner, må-bra och lycko- hormoner som ger kroppen återhämtning och vila. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt.

Spikmattan ökar blodcirkulationen och syreupptagningen.

Används vid: stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk m.m.

Den oranga färgen är glädjens färg och står för lust, kreativitet och andlig medvetenhet.

Den gröna färgen ger lugn, harmoni och själslig balans.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Perfekt nu på sommaren

Jag brukar lägga en ansiktmask en gång i veckan. Köper mina på HM, tycker de är väldigt bra och prisvärda. Har även provat något på Bodyshop.
Jag har varit så mycket ute i solen, att jag har börjat flagna på näsan, snyggt? NEJ!
Då ä det tur att fuktigivande masker finns =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sommarmat

Ikväll skall jag och älsklingen äta fisk. Men inte vilken fisk som helst =) FLUNDRA!

Kommer bli dillkokt färskpotatis och panerad flundra och en god sallad! Kan det bli mer sommrigt?
Sen skall jag göra egen Hollandaise sås *lyxigt*


Visst ser det gott ut!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sommarlåtarna 2009

Har verkligen kommit kanonbra låtar till sommaren! Men har sparat mina gamla godingar sen tidigare
 Kommer jag gå med I-poden i öronen från att jag vaknar tills jag går och sover?  =)

Rankar mina bästa låtar som kommer gå varama i I-poden
























Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första doppet för iår!

Igår åkte jag och älsklingen ut till Bergsbadplats och badade i Roxen med några av våra vänner. Har ju aldrig varit där förut. Ligger ca en mil utanför Linköping. Finns några restauranger och glass kiosken. Vi var på plats vid redan kl 11. Och det var nog en väldig tur, var redan jättemycket folk när vi kom dit.

Kunde inte fått bättre platser,  precis vid kanten ner till stranden. Var väl ca 19 grader i vattnet svalt och svalkande! Men var bara att kasta sig i. Vi fick ju en väldig hjälp av grabbarna med. Verkligen experter på att stänka ner en Så det blev året första dopp, var i två gånger. Vi åt glass, chips och kladdkaka =P

Vi avslutade med att stanna till på Burger King och äta lite kvällsmat. Sen var det bara för mig att ge mig iväg till jobbet direkt när vi kom hem. En helt underbar dag. Och vi skall dit i helgen igen kan jag lova =)


lånad bild av http://farm3.static.flickr.com/2179/2187418434_e4b77037b8.jpg?v=0
Blev endel skvättande och plaskandes igår! Varför blir man som ett barn när man kommer ner i vattnet =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

4år sedan


Tiden går fort!


Den 10juni 2005 så sprang jag ut från skolan, rakt ut i vuxenvärlden. Trodde aldrig jag skulle klara det, men sitter ju här i dag och har jobb och familj. Känns helt underbart. Skulle gärna kunna springa ut med den vita mössan på huvudet och skrika
- Och sen finns det dom som har, flera 100 dagar kvar. För jag har tagit studenten, jag har tagit studenten! Fyfan vad jag är bra!
Helt ljuvligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ett steg närmre =)

Ikväll skall jag och en vän ner till Wasens körskola här i Linköping. Vi skall gå på handledarkurs.
L skall bli min handledare, sen är det bara att ge sig ut och köra i våran pärla. Ser fram emot det här nu, gjorde jag inte sist jag började med körkortet. Pluggar teori hemma. Så nu är det igång!


Nästa bil kanske? =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Solresa


Nu har jag och älsklingen börjat leta solresa till sensommaren! Skall bli så underbart att komma iväg. Vi har kollat på tre ställen, får väl se vad som blir billigast och vad de har att erbjuda. Men det lutar nog åt Turkiet, ingen av oss har varit därför. Dags att upptäcka ett nytt land! Spännande mat och kultur!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sthlm och BRUCE!

I fredags var jag ledig, hade tagit semester =). Mitt tåg till Stockholm avgick vid 09 tiden, det var äntligen den dagen som jag har väntat på sen i januari. Bruce Springsteen och The E streeet band spelar på Stadion!

Väl på tåget så satt jag och läste och halvsov,  åt en banan och bara njöt av at vara påväg till huvudstaden. Väl framme så tog en rask promenad till Mc Donalds och köpte två cheeseburgare. Hungrig som jag är hela tiden, denna snabba matsmältning gör mig väldigt trött ibland. Men men så är jag!

Vi strosa runt och kikade i lite affärer. Jag köpte en ny väska på Stadium eftersom min andra hade gott sönder.



Vi gick ner i kungsträdgården och åt ur god mat! Jag åt thailänskmat väldigt starkt och gott.  Var så mätt efteråt, vi började traska ner mot Gamla stan och vidare ner till Slussen för att där möta upp. K dotter, vi skulle bo hemma hos dom.

Vi blev bjudna på en underbar lunch, sedan var det dags att göra sig i ordning och ta sig in till Stadion. Tog en stund eftersom vi befann oss ute i Saltsjö boo. Väl inne vid stadion så trängdes vi med ca 33000 andra fans! =) Vi hittade våran kö bokstav och började köa. Vi hade sittplatser, det var så fruktansvärt kallt! Höll på att frysa rumpan av mig!

Kl 19.30 skulle konerten börjat men var en timme försenad, för att alla ståmänniskor skulle komma in. =) Sen drog det äntligen igång!



Vid 01 släckte vi lampan,tur att vi tog taxin. Annars hade vi nog inte kommit hem =)

Söndag: Sovmorgon och en underbar frukost väntade när jag steg upp. Så trött bara! Vi lämnade Saltsjö boo vid 14 tiden, Blev bussen in till Slussen och sedan en promenad genom gamla stan, en glass hann vi med också. Hela Drottninggatan kryllade av danska fans vilket liv det var!. Var väl kvalmatchen på Råsunda?! så insatt är jag *skratt*

Sprang runt inne på Zara och shoppade, hittar alltid något där! Tillbaka till centralen och på tåget till Linköping. Hemma igen efter toppen dagar!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()