White trash fest

I torsdags eftermiddag så fick vi besök från Falun, Kalle och Johan.
Riktigt trevligt, första kvällen var jag dock inte så social när jag gick och la mig vid redan 21. Vaknade på kvällen när grabbarna så kallat "smög" in. Jaja man kan ju tolka ordet "smyga" på många sätt =o ).

Somnade i alla fall om nästan direkt, vaknade av att jag trodde våran som är mellan sovrummet och vardagsrummet skulle välta. Johan som snarkar. HERRE GUD! Aldrig varit maken till människa som snarkar så mycket och så högt!?!?!
Hahaha, tur att det finns öronproppar.

På fredagen kväll var det dags för den efterlängtade White Trash festen. Jag hade funderat ut min utstyrsel i ca 2 veckor, nu var det dags att kolla om det skulle bli bra. Jag sprang över till Linn för att göra mig i ordning medan grabbarna var kvar här och fixade med sitt.

Blev väldigt nöjd och festen var toppen! Tur att man inte skulle klä sig snyggt! Och hur sjutton sminkar man sig fullt!
Några funderingar jag och Linn hade =)

Nu lite bilder =)


Jag och Linn


Johan med sitt orange skägg


Kalle


Min älskling =)


Jocke (Linn´s sambo)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Underbar vårdag

Klarblå himmel och ca 10 grader varmt. Katterna älskar att vara på balkongen då!

Öppnade dörren ut i morse, tog inte lång stund innan jag hittade dessa två där ute =)






Kollar på fåglar eller?

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tvättning


Uppe med tuppen imorse, Jopp idag är det tvättid, massa tvätt. Vi har ju inte hunnit tvätta på nästan två veckor =). Inga kläder att ta på sig! Sen står träning även på scemat.
Sebbe är iväg igen för att tentaplugga. Nästa vecka får jag se min älskling lite mer =).




Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Äntligen!

Sverige gjorde ett väldigt bra val igår. Hade aldrig vågat hoppats på att vi skulle skicka iväg Malena Ernman till Eurovison.
Låten är riktigt bra och tror det för en gång skull kommer gå bra för Sverige. Vi kommer nog inte få en botten placering!

Tack gode gud att inte Caroline Af Ugglas gick och vann!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Långledigt


Blev en fika med Emelie i onsdags. Sen på kvällen hade vi besök att Jinxen uppfödare Maria. Hon skulle låna ett burskynke, dags för utställnings dags!

På onsdagen investerade jag även ett par nya  sprinter tights, toppen att ha nu när snön har smält och det är dags att ge sig ut i rydsspåret igen. Skall bara köpa mig ett par nya jogging skor.

Fredagen slutade tidigt, lite ärenden på stan. På kvällen lagade min underbara älskling mat. *toppen gott* Blev film i och mys i soffan med tre katter! =)

Lördagen: Vaknade tidigt för Sebbe skulle upp och tentaplugga, somnade om och vaknade vid 10.00. Kikade på filmen jag hade spelat in. Efter det  var det dags att ta sig i kragen. Har ju varit sjuk, började med en förkylning som sedan följdes upp med någon kräksjuka =(. Så tränade för första gången på 2 veckor. Helt underbart! Och får köra slut på sig själv!


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jobb, öronrengöring och badminton

Ja mycket går det att hinna med på en dag. Upp vid 05.20 imorse, rena sovmorgonen =) Cyklade iväg till jobbet i det gråa gråa vädret Uscha! vill ha sommar nu, på en gång!

Slutade tidigt idag redan vid 14, skönt tog en sväng förbi hemköp och handlade lite för kvällsmaten. Som kommer att bli hemgjorda hamburgare och pommes *smarigt* Sedan såg jag att kissarnas öron behövdes göra rent. Tur att jag köpte nya barntops då =P. Så nu är kissarnas öronen rena och epi-otec har de i. luktar faktist väldigt!

Ikväll blir det en sväng nere till Campushallen för att köra en timmes badminton. Skönt! Nästa vecka skall jag börja träna igen. Nu känner jag mig helt frisk.
Imorgon skall det bokas biljetter till Gotland och fixas inför min simtur med delfinerna. Så otroligt roligt! Skönt med en ledig måndag!

Nä nu skall jag lägga mig och vila en stund med en bra bok.

SUCK. Nu är det hemska snöblasket här igen Jag vill inte!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Balkong fint

Ja, eftersom vi flyttade till den här lägenheten i slutet på förra sommaren. Så var det ju inte att tänka på att handla massa fina blommor och sådant till balkongen.
Idag när jag var ute på Ikea så har jag hittat de perfekta balkonglådorna. Måste vi ju ha! Får bara hoppas att katterna inte börjar gräva och kissar i lådorna i sommar! De lådorna jag vill ha är längre ner.! Vi får väl se vad det blir.

Har även sått tomater idag. Riktigt lyxigt att ha på balkonen i sommar och gå och små äta =) Skall även så brytbönor fast det är inte dags ännu. Får vänta till maj
Fröerna är köpta på Rusta




Balkong låda 89kr IKEA


Hållaren 89kr

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Min nya jacka!

Efter att jag hade gjort muslin så tog jag en cykeltur ut till Tornby. Har kollat väldigt länge på en vårjacka. Var nere på stan i början på veckan och kikade, men fanns bara jättesmå storlekar kvar. Så idag tog jag en chansning och åkte ut till Stadium på Tornby för att kika där istället. Och där hängde den på rea och allt!
Det är dock en skidjackamen precis så som jag vill den. Sportig och vind/vatten tät. Eftersom jag cyklar ju året runt!

Det kunde ju inte bli bättre! =)





Skön skidjacka i vind- och vattentätt TCS Water 3000 med bra andasfunktion. Jackan är vadderad för ökad värmehållning och försedd med DWR-impregnering som förstärker jackans täthet samt vattentäta sömmar för extra skydd mot snö och regn. Huvan går lätt att ta bort och med flera lättåtkomliga fickor ryms liftkort, mobiltelefon och annat utan problem.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dags att göra Musli

Tog sovmorgon i morse till 09. Är ju verkligen sovmorgon för mig =). En vanlig arbetsdag går jag upp vid 04.30. Då är man verkligen inte pigg!

Åt en riktig mysfrukost i soffan och passade på att kolla på någon gammal repris av Top model. Sen började dagen, tänkte jag skulle göra egen musli. Nyttig och väldigt god!
Boken har jag fått från min mamma som receptet på muslin finns i =)


Ingredienser:
Nötpåse 200g (Köper jag på Lidl)
5 dl rågflingor
5 dl havregryn ( Jag använder fiberhavregryn)
2 dl solroskärnor
1 dl kokosflingor
1 dl råsocker
2-3 dl russin
5 msk rapsolja
2 dl vatten


Gör såhär:
Blanda allting utom russinen och rör runt ordentligt.
Ta en liten skål och häll i 5 msk rapsolja och 2 dl vatten, rör runt. Stänk/häll sedan den över müsli-blandningen och krama lite lätt så att fukten tränger in.
Häll ut allt på en plåt och fördela jämt.
Sätt i mitten av ugnen (200 grader) i cirka 20-30 minuter.
Rör om minst 3 gånger under tiden det står i ugnen. jag brukar sätta äggklockan på 10x3 och röra om. Då blir den inte bränd
Låt sedan muslin torka och lägg i russin



Den blivande muslin =)


Håller på att röra ihop alltihopa







Det färdiga resultatet

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Rensning

Var precis vad jag gjorde imorse. Fick ett ryck att gå igenom katternas lekkorg. vad SAKER de har! Bortskämda små älsklingar!
jag ljuger inte om jag säger att de tillsammans har 40 olika saker. Allt från små skrammel möss, till bollar och vippor.

Nä blev en kasse som jag skall lämna iväg till katthemmet här i Linköping. Känns bra att kunna hjälpa andra katter. En bra sak som finns nere på våran matbutik Hemköp. De har en tunna precis när man går ut vid kassorna. Där kan man lägga ner katt mat om man vill skänka. Jag brukar köpa en förpackning Whiskas eller Friskis och lägga ner.

Finns så många katter som ingen tar hand om. Så kan jag hjälpa till lite så gör jag det mer än gärna!

Sen hittade jag denna lilla sötnos i sitt nytvättade mysbo


Mysnisse



Stör mig inte! Jag sover

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fast jobb!

Från och med den 1 mars som var i söndags så har jag fast jobb. Känns toppen att veta att jag har ett jobb att gå till!
Slippa sitta och fylla i de där hemska timrapportena. Har jag aldrig tyckt om dom, glömmer alltid att fylla i något. Eller så skriver jag på fel rad och ja. Dom och jag kommer helt enkelt inte överens. Har bokat i 2 veckor semester i sommar också! Skall bli härligt


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()