Provat något nytt =)

Förra veckan fick vi hem ett reklamblad, eftersom det inte brukar vara något speciellt roligt med i reklamen så hamnar den ju oftast i pappersåtervinningen. Men denna gång hittade jag något roligt, var en broschyr från ett företag som heter
http://www.arstiderna.com/

Men kan beställa hem frukt/grönsker direkt hem till dörren. Det är kologiskt och närodlat. Kan det bli bättre, så vi och våra grannar gick ihop och beställde en låda. Vi beställde en Stor mixlåda. Med både frukt och grönsaker.

Och idag på eftermiddagen så stod det en låda utanför dörren =0), blev en kanongod middag. Så mätt!

Något jag kan rekommendera!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grillfest med kattfolket

Det var förra helgen det. Först jobbade jag på morgonen till 13, cyklade hem och vilade lite granna. Vid kl 17 skulle vi vara ute i Hjulsbro hos Mia. Tur att våra snälla grannar J&L körde oss ut så vi kunde ta något gott till maten. Vi var väl ca 8-10 pers, roligt. Så skönt att träffas och att bara inte prata katter. Vi är ju trots allt vanliga människor som har andra intressen med. Vilket många inte tror =P. Blev massa smaskigt, potatissallad, flinta stek, grillad majskolv och cider. Sen rabarberpaj till efterrätt. Massa skratt och trevligt sällskap! Mös med kattungarna och en rottweiler valp. Blev tidig hemfärd skulle jobba på söndagen vi 06.30. Så vid 23 tiden åkte vi hem. Tusen tack för en trevlig kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Släkten på besök

Har varit jättedålig på att uppdatera här, men har jobbat och haft mycket annat att fixa med. För två veckor sedan så var min mormor och hennes gubbe K på besök. De kom med båten och hade släpvagn och en del av morfars möbler med sig upp. Kändes väldigt bra att få upp lite av han saker. Då finns han här, fast ändå inte.

Vi åt god mat och sprang på stan och letade klänning till mormor som hon skall ha till bröllopet. Vi var på Ikea och handlade. Vi köpte en ny matta till vardagsrummet.
Lägger in lite bilder senare så ni får se. Sen var det redan söndag och dags för dom att åka hem. Katterna älskar verkligen när det kommer besök! Tycker inte om när folk åker hem igen bara.
Vi syns snart igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()