Jag vågade!

Fick en tid till min frissa idag vid 11, tog bussen ner. Har så himla ont i min nacke, måste ha sovit väldigt konstigt inatt. Tur att det finns Orudis salva!

Min frissa vet precis hur jag vill ha mitt hår, visade henne bilderna jag hade skrivit ut. Tog henne 30 min att fixa den frisyren jag har velat haft så länge, men inte vågat. Men NU så!
Köpte Hm egna hårfärg för 49.50kr och färgen heter True Brown! Sen är det bara slingorna som skall i, sen är jag klar för hösten! =)

Kort i nacken

 

Är så nöjd!

 

Färgat, dock inte stylat =)

 

Trivs väldigt bra i mörkbrunt!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Räcker dagen till?

Gick upp kl 07 i morse, traskade runt i lägenheten som en zombie. Lyckades få på mig lite varmare kläder. Tog cykeln till Willys och handlade, jag och pensionärerna =) Gick väldigt snabbt inga att brottas med i affären kunde gå där i lugn och ro. Cyklade hemåt igen ringde och beställde klipptid, åhh vad spännande ser fram emot en förändring!!! Skall köpa hårfärg idag efter frissa besöket.

På eftermiddagen blir det ett bodypump pass och sen hem och förbereda. Kommer en tjej från Örebro ikväll som skall se om hon tål våra sphynxar. Känns så himla bra att man kan hjälpa människor som är allergiska och låta de komma och provnosa och hälsa på våra små busfrön till katter. Kan ju hoppas de visar sig från sin bästa sida!

Sen ikväll blir det att kolla på hollywood fruar Anna Anka är ju så tragisk så jag kan ju bara skratta åt henne! Vilken människa =o). Hon skulle kanske prova på ett riktigt arbetarliv!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

"Armlös, benlös men inte hopplös"

Denna bok önskar jag mig i födelsedagspresent eller julklapp!
Såg en intervju av Mikael på Nyhetsmorgon, Han är ju så häftig, ger verkligen aldrig upp!




Mikael Andersson var dömd till ett liv på institution när han föddes armlös och benlös för drygt fyrtio år sedan. Följ hans väg från barndomens kamp mot rådande fördomar fram till hans liv idag som egen företagare och trebarnsfar.

I boken beskriver Mikael vad som fört honom framåt i livet. Genom hans mycket personliga berättelse får vi en inblick i betydelsen av drivkraft, aktiva val och eget ansvar för att uppnå det mål han satte upp för över 40 år sedan. Mikaels dröm var ett självständigt liv. En målsättning som under åren utvecklades till att allt mer innefatta ett liv utifrån hans fulla potential, att leva fullt ut. Idag har han nått sitt mål. Mikael lever sin dröm och vi får i boken veta hur det gick till.
Hur kan man, utan armar och ben, ta sig fram i livet på det sätt som Mikael gör? Han berättar om sitt eget sätt att angripa problem och övervinna självskapade begränsningar och hur detta gradvis förändrade hans egen livssituation. Med en vinnande attityd tar han sig fram i livet. Denna attityd och Mikaels smittande leende räddade en gång livet på en djupt deprimerad människa som var på väg att ta sitt liv.

Mikael beskriver sina egna upplevelser kring att välja livet. "Jag skapar min egen verklighet och är ansvarig för vad som händer mig i livet. Det är tankens kraft som avgör om jag väljer livet eller inte." Han är medveten om att för en del kan detta uppfattas som provocerande, men när Mikael säger det får orden en annan innebörd.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bästa låtarna just nu!


 

 


 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny Frisyr/hårfärg

Sitter och funderar på hur jag skall klippa mig nästa gång. Skall boka klipptid och färgning denna gång tänkte jag =)

Någon förändring och färgbyta till hösten tycker jag hör till lite! Det behövs lite färg då när det är så mörkt och trist!

Älskar frisyren!

Jag skall dock inte färga håret svart med mörkbrunt och med lite eldröda slingor






Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Dyrt/billigt smink? Använder båda =)

Har provat väldigt mycket smink i mina dagar. Eftersom jag har väldigt lätt att få finnar så är jag såklart noga med vad jag väljer. Har provat allt från Hm egna smink till Mary Kay.

Nu provar jag ett nytt märke som jag faktiskt inte har provat förut, varför vet jag inte. Och jag är så himla nöjd.
Var på fest förra helgen, sminkade mig som vanligt. Såg precis likadan ut när jag kom hem. Det kallar jag kvalitetssmink. Täcker inte igen porerna heller. I alla fall inte mina.

Min hud är friskare än någonsin! Känns så otroligt härligt =)

Först smörjer jag in ansiktet med vanlig kvälls/dagkräm sen lägger jag på den här primern. Sen på med foundation. Det här anväder jag dock bara till fest!
Köper smink som räcker i 2 år också. Så kostnande tycker jag är helt ok!

350kr

350kr


Till Vardagssminkning använder jag



40kr Yves Rocher





59kr Hm

 

Hm 39,50kr

 

tror det var 39kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Promenad och kriminalfilm *sweet*

Idag står det inte mycket på schemat. La mig på kudden vid 04.10 =). Det jobbigaste idag blir en promenad i spåret och ikväll skall vi titta på Mari Ljungstedt kriminalroman. Vad jag har längtat! Älskar hennes böcker!

Se bilder från min underbara ö. Längtar faktiskt tillbaka i emellanåt. Men framtiden får utvisa vart vi kommer bo. Sommarställe på Gotland är ju verkligen inte fel det heller =)

Kommissarien och havet - den du inte ser


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helg träning & Födelsedagsfest =)

Tjolahopp! =)

Gick och la mig väldigt sent igår, dels så var älsklingen på fest. Då kan jag ändå inte koppla av helt förrän jag har hört att han har kommit in genom dörren. Så jag satt och kollade på Pirates of the Caribbean- Vid världens ände.
Johnny Depp här är ju bara så snygg! =P.

Tillbaka till ämnet. Älsklingen kom hem efter 01 och sen kunde jag inte sov. Somande vid 02 tiden. Glömde ställa klockan, men som tur var vaknade jag upp vid 09.10 imorse. Och helgens Bodypump pass börjar vid 10 =). Så på med träningskläder i slängde i mig en shaker! Full fart på cykeln, så nu blir det ägg macka, yoghurt och juice *smaskens*

Ikväll är det födelsedagsfest hos min vän Linn, tur att det inte är så långt tid. Skall bli väldigt trevligt.
Nä frukost nu var det!

 





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Keligaste katten

Spider i i famnen, sitter helt ihopklämd. Försäker hitta ett veck på magen att snutta på!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Höstens beställning

Påtal om gardiner, slängde ju iväg en beställning till Jotex i förra veckan när jag låg hemma och var sjuk. Precis när jag satt och fyllde i beställningslistan så kom posten. Och vad ligger inte där? jo en 50% på valfri vara från Jotex! Gick väldigt snabbt att fylla i listan sen =) Så nu kommer leveransen i november. *längtar*

Silver gardiner

258kr

 

Nya påslakanset

99kr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya gardiner

Var på Ica Maxi idag med älsklingen, hittade nya gardiner för 99kr. Tyckte jag var helt lagom pris!
Så nu sitter de uppe och det blev en skillnad, hade vita gardiner förut.



Sen har alla chillplantor flyttade in, så nu kommer det frukter varje dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vilket godis gott och sen kan det hjälpa EN massa människor!

Rosa rattar bidrar till bröstcancerforskningen


Rosa rattar från Ahlgrens bilar.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Inhandlingslistan under hösten

Ny foundation (Avklarat

Nya korgar för kryddorna

Pajform

Vinterjacka (Avklarat)

Regnbyxor







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min nya vinterjacka!!!

Nu vill jag bara att det skall bli vinter så snart som möjligt! Åh vad grymt nöjd jag är över köpet!

Kommer stormtrivas i nya jackan =)

 

Stadium 1499kr

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Rengöringskräm

Har väl provat säkert 30 olika saker för finnar. Nu har jag köpt en ny make up remover som jag har läst skall vara väldigt bra.
Köpt på apoteket för 65kr, prisvärt tycker jag. Får vi hoppas att det fungerar nu. Annars är det väl bara att leta vidare i krämdjungeln =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Årets vinterjacka

Har börjat kolla runt lite i affärerna på årets vinterjacka. Dags för min andra jacka, har haft den i snart 5 år. Den börjar bli lite "ute". Knallblå och dunet ligger inte rätt längre. Dags för en ny! Men vad för jacka, kanske inte någon dun alls. Tänker på de stackars gässen som plockas för alla årets dunjackor! USCH!
Kanske får kolla på en utan dun, ner och leta jacka idag blir det i alla fall!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kräftskiva 2009

Har varit väldigt dålig på att uppdatera, får skylla på jobbet tyvärr!

I fredags så hade vi som sagt kräftskiva tillsammans med våra goda grannar Jocke& Linn. Plus att vi hade bjudit in några av våra vänner. Så hela 8st var vi. Lite lagom sådär. Vi hade köpt kräftor och gjort olika hemmagjorda dippar.
En var av smaken paprika, en vitlök och en curry. Till de hade vi grönsaksstavar. Så himla gott! Och sen självklart nubben, vin och öl. Jag hade gjort en Västerbotten paj och Elin hade gjort en kassler och champinjonpaj. Jättegott! Baguetter och massa god sallad. Var så mätt efter att jag hade kunnat rulla ifrån bordet. Vi underhöll de övriga grannarna med vacker allsång till olika kräftmelodier. Var en jättetrevlig kväll! Måste göras om nästa år!



 

 

 

 

 

 

Västerbottenpaj

 

Kassler och champinjonpaj




Marcus & Elin

 

Linn och Jocke

 

 

Me =)

 

Min kisande älskling =P

 

Kräftskalande i full gång

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()