Helgens bravader, 50års firande



I fredags kom min sambo Sebastians syster Sofia på besök för att bo hos oss i två dagar, på lördagen vid lunch ramlade resten av familjen in dom bor på ett hotell nere i stan. Åh vad pigga vi var, kändes som man hade kudden kvar i ansiktet =). Var dags att börja fira Sebbes mammas 50års dag.


Ner till stan bar det av, sambon fick nya jeans och en skinnjacka. *jättesnygg*. Blev väldigt mycket shopping den dagen, jag själv behövde inte så mycket nytt, så blev ett tre pack av HM trosor Divided. Efter många timmars springande på stan bestämde vi för att åka hem och vila. Familjen begav sig till sitt hotell, blev tid över för lite vilande hemma. På kvällen vid 18.30 hade vi bokat bord på mongoliska restaurangen Ghingis i Linköping.

Så otroligt god mat de har där, vi valde att äta kvällsbuffen. Man väljer själv sin mat, sedan går man bort till stora stekbordet. Där står två kockar och steker upp din mat mitt framför ögonen.  Luktar så otroligt gott, man blir ju bara mer hungrig av att stå där och vänta. =) Sen fick Sebbes mamma sin present, hon fick ett silver halsband.

Det uppskattades mycket!

Så mycket mat, vin,öl, dessert det blev! Rullade nästan ut från restaurangen!

En toppen dag och kväll! Så himla roligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback