Söndags shopping

Vi vaknade nog alla kl 04 av att katterna började springa runt, det nya tillskottet i familjen, lilla kissen Spider tycker det är så roligt att leka. Så han går runt och jamar tills någon av de andra leker med honom. Inte så roligt för oss som försöker sova!

Vi åt frukost och gjorde oss i ordning för att tillbringa några timmar ute på Tornby, Behövdes inhandla bla. toapapper och lite andra saker =). Sebbe hittade sina hörlurar han skulle ha, Kjell hittade sin avfuktare och mormor hittade två par nya skor och jag fick det tredje =) Tackar, alltid roligt med nya skor. Jättefina svarta på skopunkten.

Vi sprang en sväng inne på Ikea också, blev en två nya hyllor till arbetsrummet och en byrå =) och lite annat smått och gott! Vi avslutade denna trevliga helg med bullar, hallongrottor och kaffe

 

Nya byrån som vi har i arbetsrummet

Lådor man har i byrån, blir mer ordning och reda =)

            Lådor som är i byrån, håller man lättare ordning och reda =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mormor

Hej på er alla!

Tack själva för en rolig och fin helg. Tyckte att vi hann med mycket på två dagar, firade Sebbe, på stan och Tornby och handlade,resturang besök med god mat tillsammans med Sebbes mormor o morfar mm . Det var trevlig att få se er fina nyrenoverade lägenhet och franför allt att träffa er båda.

Hoppas bara att bröderna BUS har lungnat sig till vi kommer på nytt besök hos er.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback